Péntek, 2024-03-29, 1:06 AMFőoldal | Regisztráció | Belépés

Honlap-menü

...

«  Március 2013  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog
Főoldal » 2013 » Március » 8 » Dudás Róbert 7/3 : David Guetta, a DJ -riport
1:45 AM
Dudás Róbert 7/3 : David Guetta, a DJ -riport

Egy verőfényes tavaszi délutánon, amikor hétágra sütött a nap, és a téli szelek még belefújtak a nyárfák ágaiba, találkozom a világ legjobbnak mondott DJ-jével, David Guettaval a Central Parkban. Egy kis padra ülünk és körbevesznek minket a testőrök.

-Milyen érzés a világ legjobb DJ-jének lenni?
-Sokan kérdezték tőlem már ezt. Nos, jó dolog a hírnév és gazdagság, hisz mindenki erre vágyik, de amikor az ember belecsöppen ebbe az életbe, rájön,  nem éppen fenékig tejfel.Vannak jó és rossz oldalai. Körülutazom a világot, de nem mehetek sehova sem egyedül.

-Milyen körülmények közt nevelkedtél fel?

 -Ez egy kicsikét kínos kérdés ,mivel a szüleim mindig dolgoztak, és én mindig tanultam. Emlékszem, anyám mindig azt mondta: ,,Tanulj, hogy okos ember legyél, hogy jobb sorsod legyen, mint most”. Sosem felejtem el a szavait. Igaza is volt. Tanultam mindig, de engem igazából mindig is a zene vonzott.
- Kik a példaképeid?
- Sokat tanultam olyan nagy rókáktól, mint
Roger Sanchez vagy David Morales.
Számomra a DJ-zés lényege az, hogy megosszam másokkal azt, amit szeretek. Ezért lettem DJ. Sok producer nem szeret emberek előtt játszani. Én még a stúdióba is hívok barátokat, hogy táncoljanak.

-Értem, de azért mégis jó lehet a felső tízezerben. Hiszen mindig találkozhatsz  új tehetségekkel és a nagyközönségnek is örömet szerezhetsz az új  számokkal.

-Nagyon jó ezekkel a fiatal tehetségekkel dolgozni. Megismerhetem az igazi oldalukat és mégis önmaguk maradhatnak. Még soha sem volt, hogy egy ember azért készítsen velem egy albumot, hogy híresebbek legyenek, hanem azért, mert ők is úgy rajonganak a zenéért, ahogy én.

-Sokan tudjuk milyen tehetséges vagy, de milyen érzés átvenni mondjuk például egy Grammy-díjat?

-Nincs ahhoz fogható érzés, hiszen az is csodálatos, hogy ott lehetek, de még díjat is nyerni, az maga az álom.

-Végezetül csak annyit szeretnék, hogy lesz-e valamilyen turnéd a jövőben?

- Igen. Áprilisban indulok egy európai turnéra, a kedvenc országaimban is megfordulok, mint Magyarország,  Szerbia, Olaszország és Spanyolország.

- Köszönöm ezt a remek beszélgetést. Sok  szerencsét és érdemi közönséget a fellépéseidhez, és persze izgalommal várjuk az albumokat.

Megtekintések száma: 831 | Hozzáadta:: Hírmondó | Helyezés: $
$
/1
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Copyright MyCorp © 2024 | Az oldalt a uCoz rendszer működteti